Şirketinizin Kalbi Ön Muhasebe

Ön muhasebe nedir? kısaca tanımlayalım. Şirketinizin banka işlemlerini, gelir/giderini, çek/senet, fatura ve irsaliyelerinizin takibine ve dosyalanması gibi işletmenizin finansal durumunu ve faailiyet sonuçlarını analiz etme sanatıdır.

Şirketinizin ön muhasebe kayıtlarını elle tutmak, fatura ve irsaliyelerinizi elle kesmek, dosyalamak, stoklarınızı elle saymak ve bunlar için hesap ve stok defterleri tutmak düzensiz çalışma ve zaman kaybına yol açacaktır. Daha da önemlisi bu  işlemlerinizin sıfır hatasız olması gerekir. Yanlış bir rakam ile şirketinizi zarara uğratabilir, yanlış bir harf ile müşteriniz tarafından amatör işletme olarak anılabilirsiniz. 

Sizi bütün olumsuzluklardan kurtaracak Tultrack Ön Muhasebe Programı ile işlemlerinizi istediğiniz yerden bilgisayar veya mobil cihazlarınızdan zaman kaybetmeden kolayca yapabilirsiniz. Bir kaç saniye içerisinde bankanıza yatırılan veya bankadan çekilen paralarınızı, ödenen çeklerinizi, yapılan veya gelen havalelerinizi takip edebilirsiniz.Cari hesaplarınızı kolayca açabilir, borç alacak kayıtlarınızı inceleyebilirsiniz.

Fatura ve irsaliyelerinizi elle kesmek yerine Tultrack ile istediğiniz yerden, gerekli alanları sizin için otomatik doldurarak kolayca faturalarınızı kesebilirsiniz.

İşlemlerinizi karmaşık stok defterine gerek kalmadan bir kaç tıklamayla bir malın hangi depoda nerede kaç adet kaldığının belirlenmesi, hangi tarihler arasında hangi stoktan ne kadar giriş-çıkış olduğu yada stoğunuzun ne kadar kaldığını öğrenmek istediğinizde Tultrack ile bu bilgilere kısa sürede erişebileceksiniz. Şirketinizin günlük haftalık ve aylık raporlarını hızlıca hazırlar, analiz eder kar ve  zararını kolayca inceleyebilirsiniz. Üstelik sade arayüzü ile hem ön muhasebe çalışanınız hem de siz kolaylıkla kullanabilir, 7/24 teknik destek ile çözümlerinize kolayca ulaşabilirsiniz.