Neden Bulut Tabanlı Ön Muhasebe Yazılımı?

TulTrack bulut tabanlı ön muhasebe yazılımını kullanmak istiyorsunuz ama aklınızda cevaplanmayı bekleyen sorular var. O zaman bu yazıda bulut tabanlı ön muhasebe yazılımını ele alacağız.

Muhasebe ya da Ön Muhasebe yazılımı deyince akla hemen bilgisayara indirilerek kurulan yazılımlar gelmekte. Artık bu tanım tamamen değişmiş durumda, çünkü artık masaüstü ön muhasebe programlarının yerini bulut tabanlı ön muhasebe programları aldı ancak hala insanların aklını kurcalayan bazı sorular var;

 

1. Güvenilirlik

En çok akla takılan problemlerden bir tanesi güvenilirliktir. Çünkü tüm verileriniz başka sunucularda internet üzerinde tutuluyor ve hemen akla normal olarak; "acaba hacker saldırıları olur mu?",  "Verilerim silinir mi?" gibi sorular geliyor. 

Diğer uygulamalar için değil de TulTrack nezlinde konuşacak olursak verileriniz Microsoft tarafından sağlanan yüksek güvenlik standarlarına sahip olan Azure sunucularında barınmaktadır. Bunun yanı sıra verileriniz düzenli olarak yedeklenmekte ve güvenliği Microsoft tarafından sağlanmaktadır. "Bilgisayarımın başına bir şey gelirse verilerime ne olacak ?" soruları da bulut tabanlı ön muhasebe yazılımı sayesinde aklınızdan silinmiş oluyor. Ayrıca sunucumuzda kurulu olan SSL sertifikası sayesinde tüm verileriniz sistem ve sizin aranızdaki veri iletişimini şifreli kanal üzerinden yaparak güvenli bir şekilde iletilmesini sağlıyor.

 

2. Erişilebilirlik

Diğer akla takılan bir problem ise erişilebilirliktir. Çünkü bulut tabanlı olmasına nazaran internet tarayıcısı üzerinden erişilen bir yazılım olduğu için erişilebilirlik akla takılmaktadır.

TulTrack internet olan her yerde yanınızdadır; bir telefon, tablet, bilgisayar, hatta internete erişebilen herhangi bir cihaz ile TulTrack'e erişebilirsiniz. Firmanızın durumunu istediğiniz an istediğiniz yerde görebilir, kolayca veri girişi yapabilirsiniz. Tek gereken şey e-mail adresiniz ve şifrenizdir.

 

3. Kullanım Kolaylığı

Kullanım kolaylığı konusunda ise TulTrack diğer bulut tabanlı ön muhasebe yazılımlarına nazaran kullandığı teknolojiler sayesinde bir masaüstü uygulaması gibi çalışmaktadır;

  • Veriler anlık olarak sayfaya dökülmekte yaptığınız her işlem firmanızdaki diğer kullanıcılara anlık olarak gösterilmektedir.
  • Hatırlatmalarınız TulTrack kapalı olsa bile bilgisayarınıza veya telefonunuza anlık olarak düşmektedir.
  • Başka sayfalara geçiş yaptığınızda internet bağlantınız yavaş olsa bile hemen açılır.

 

Bulutun bir diğer avantajı: E-Fatura

E-Fatura, bir fatura çeşididir, elektronik olarak hazırlanır. Maliye sunucuları üzerinden alıcı ve satıcıya iletilir. E-Fatura kullanarak para ve zaman tasarrufu sağlarsınız. Üstelik, E-Fatura kullanmak için herhangi bir donanım satın almanıza gerek yok. Uzun meşakkatli teknik altyapı, kurulum çalışmalarına ihtiyaç yok.  Ayrıca müşterileriniz faturalarınızı eş zamanlı olarak görebilir. Faturalarınız hiçbir zaman kaybolmaz. Ve bütün fatura işlemlerinizi hızlandırırsınız.